Du är inte inloggad!

Patholmsvikens båtklubb

Patholmsvikens Gästhamn


Info om gästhamnen

Vår hamn ligger ligger väl skyddad bakom en stor pir.

Vi har ca: 20 gästplatser längst ut på brygga B. Dessa är avsedda för gästande båtar. Där finns både el och vatten. Sommartid finns ofta medlemmars platser till förfogande, fråga hamnfogden var ni kan ligga med båten om gästbryggan är full.

Här kan ni tanka, tömma latrinen, proviantera, tvätta kläder och inte minst, vila upp er.

Ett stenkast från hamnen ligger Ljumvikens havsbad. Där är det långgrunt och vattnet blir bra uppvärmt sommartid. Där finns även möjlighet att spela minigolf för de tävlingssugna.

Behöver ni bränsle

Klubben har en egen tankstation för diesel och 98- oktanig bensin. Dieselkvaliteten, med minskad risk för bakterietillväxt i tanken vid långvarig lagring, är speciellt lämplig för marindieslar. Priset följer marknadspriset på drivmedel med ett litet påslag för att täcka klubbens självkostnader för bränsleanläggningen. Du får bara förtöja båten vid bränslepumparna under den tid, som det tar att fylla bränsle. Du betalar med ett chipförsett kontokort av standardtyp. Du måste ange max beräknad tankningsvolym, så att en automatisk täckningskontroll kan göras. Du påförs naturligtvis endast kostnaden för den faktiskt påfyllda volymen.

Annat värt att veta

Buss till Umeå. Närmsta hållplats finns ca: 1,5 km från hamnen. Tidtabeller hittar du här: https://www.tabussen.nu/

Holmsunds centrum. Ca: 1,7 km från hamnen hittar ni Coop, spelbutik, resturanger och bank.

Känns det långt att gå så har vi ett antal cyklar som vi gärna lånar ut. Det finns cyklar för både stora och små.

Karta

Avgifter

Avgiften för gästhamnen är 200 kr per dygn. Ni betalar genom att lägga beloppet i ett kuvert i lådan som sitter på klubbstugan. Det går också att betala med Swish på telefonnr: 123 510 69 76. Märk betalningen med båtnamn, namn, bryggplats och datum.

Klubbstugan

Vi har en fin klubbstuga som står öppen för både medlemmar och båtgäster. Klubbstugan är öppen dygnet runt under hela båtsäsongen. I klubbstugan finns komplett kök, duschar, bastu, toaletter, tvättmaskin, tv och fritt wifi.

 

Kontaktuppgifter
Epost: info@pvbk.net
Telefon: 090-418 41, 070-218 46 55
Följ oss på sociala medier
Cookies
På denna webbplats används cookies. Vad de används till och hur du kan hantera detta kan du läsa om här: